Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Matfilosofi

Det här är vår stolta matfilosofi.

 I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna skapar helheten. Helhetsupplevelsen inkluderar såväl rätternas primörer, smaker och upplägg såsom mötet och umgänget runt maten. Tillsammans med en rogivande miljö och god service skapar vi minnen som ska bevaras. Rätterna skapas med influenser från hela världen samtidigt som vi är mycket måna om det lokala utbudet. Att följa säsongerna är vårt sätt att komma närmare naturen utanför fönstren. När vi kan erbjuda den ekologiska och närproducerade maten så gör vi det med stolthet. 

God mat är en självklarhet för oss – för din upplevelse, för din njutning.

Våra råvaror

Vi söker i möjligaste mån använda oss av ekologiska och närproducerade råvaror som vi kan hitta i den skånska trädgården, sjön, hagen eller där man vet att kvalitet och smak inte kommer via kemiska smakförstärkare eller förvillande tillsatser. Norregårds kök står för genuin och oförstörd mat i elegant och innovativ presentation. 

Vår dryck

Drycken hämtas från världens alla hörn. Vi försöker lokalisera de lite mindre kända vinhusen och den producent som har sitt hjärta och sin själ i sitt hantverk. Ofta är det inte drycken som paras ihop med maträtten utan tvärtom. Givetvis försöker vår sommelier, liksom våra kockar, leta lite extra noga efter de naturtrogna, ekologiska godsakerna som uppfyller våra gästers krav på kvalitet.