Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Mat & Dryck

Välkommen till vår värld av smaker!

Mat är en stor passion hos oss. Oavsett om Ni är konferensgäst eller privatperson så vill vi att Ni ska få dela vår glädje till maten tillsammans med oss. Maten inspireras och präglas av den skånska matkulturen. Vi väljer ut det bästa av det traditionella men är samtidigt medvetna om trenderna. Alla bröd och kakor är alltid hembakade av våra kockar. Dryckerna är noga utvalda med hjälp av sommelierer. Som mötesdeltagare har du alltid tillgång till friskt vatten, frukter, ekologiskt kaffe och Norregårds hembakta kakor. Många av våra gäster återvänder just för maten och dryckerna. Det glädjer oss.

Matfilosofi

I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna skapar helheten. Helhetsupplevelsen inkluderar såväl rätternas primörer, smaker och upplägg såsom mötet och umgänget runt maten. Tillsammans med en rogivande miljö och god service skapar vi minnen som ska bevaras. Rätterna skapas med influenser från hela världen samtidigt som vi är mycket måna om det lokala utbudet. Att följa säsongerna är vårt sätt att komma närmare naturen utanför fönstren. När vi kan erbjuda den ekologiska och närproducerade maten så gör vi det med stolthet. God mat är en självklarhet för oss – för din upplevelse, för din njutning. Läs mer >

Restaurang

På Norregård har vi en tro om att en helhet alltid är bättre än två separata fullträffar. Därför ser vi köket och matsalen som en arbetsplats och inte två. Mat och dryck i perfekt kombination är målet och vi försöker ständigt förnya och utveckla vårt koncept. Maten du äter hos oss är närproducerad, ekologisk och säsongsanpassat så långt det går. Önskar Ni äta i vår restaurang, boka gärna bord i förväg.
Ring oss på 040 – 47 98 00. Läs mer >